גלולות ואנטיביוטיקה- דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות ואנטיביוטיקה- דחוף!
    אנונימית
    14/05/2013

שלום, אני לא יודעת מה קרה לי בחודש שעבר אבל חליתי פעם אחרי פעם בדלקת אוזניים, דלקת בדרכי השתן ואז לבסוף דלקת גרון. זה החודש השלישי שאני לוקחת גלולות מסוג קלייר, בחודש שעבר בעקבות כל הדלקות רשמו לי 4 (אחד החליפו לי באמצע) סוגי אנטיביוטיקה שנטלתי. קיבלתי מחזור (שבועיים לפני סיום החפיסה, שבוע מוקדם מהחפיסה הקודמת) וסיימתי עם האנטיביוטיקה האחרונה ממש בהתחלה של החפיסה הבאה.
    עכשיו אני כמה ימים לפני סוף החפיסה הנוכחית ואני כבר יומיים עם כאבי בטן תחתונה קלים ובחילות אבל המחזור לא מתחיל. רק אתמול גיליתי שאנטיביוטיקה פוגמת באיכות הגלולות ואני טועה למה הרופא (למרות שאמרתי לו!) לא אמר לי דבר על כך! עכשיו נכנסתי ללחץ אדיר כי ככה התחיל ההריון הקודם, מתסמיני מחזור אבל מחזור שלא הגיע. ועוד המשכתי עם החפיסה חודש שלם! האם יש חשש להריון? מה לעשות???? בבקשה תעזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גלולות ואנטיביוטיקה- דחוף! - תגובה

ד''ר יואב פלד
    14/05/2013

הסכוי הריון נמוך
    בצעי בדיקת הריון ומיד תדעי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו