הפרשות מרובות מהנרתיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות מרובות מהנרתיק
    maayan
    19/05/2013

מזה שנה אני סובלת מהפרשות מרובות מהנרתיק. ההפרשות שקופות עם גוון צהבהב-אפרפר, בעלות ריח לא נעים בכלל, לא מלוות בגרד או צריבות כלשהן. פניתי לרופא נשים דרך הקופה והוא חשב שזאת פטריה רגילה כמו שיש לכולן, נתן לי אגיסטן ועוד כל מיני נרות להחדיר לנרתיק והטיפול כמובן לא עזר מכיוון שלא היה מדובר בפטריה.
    ניסיתי סוגים שונים של טיפול: חומץ מהול במים, פולידין מהול במים, שתיית אקטימל במשך 3 חודשים, לקיחת פרוביוטיקה במשך 4 חודשים.
    לאחר ניסיונות כושלים לאבחן את הבעיה, הרופא שלח אותי למומחה בזיהומי הנרתיק אך גם הוא מצא שאין לי פטריה או דלקת כלשהיא.
    אני מתוסכלת מאוד מהעניין כי זה מפריע לי גם בעת קיום יחסי מין, הרגשה של מחזור תמידי, אני מתביישת גם בריח הרע למרות שאני מתקלחת פעמיים ביום.
    חשוב לי לציין שלפני 3 חודשים גילו לי את החיידק בבטן "הילקובקטור פילורי", לקחתי אנטיביוטקיה ופרוביוטיקה וחשבתי שזה יפתור את בעיית ההפרשות אך גם זה לא עזר.
    יש לי הרגשה שישנו קשר בין ההפרשות לבין מה שאני אוכלת, למרות שהתזונה שלי מאוד מאוזנת ובריאה.
    כמו כן נטלתי גלולות במשך 3 שנים, הרופא המליץ לי להפסיק אז הפסקתי ואני כבר כמעט 4 חודשים לא נוטלת גלולות.
    יש לי ציסטה בגודל 2-3 סנטימטר בשחלה השמאלית, שאותה אני בודקת אחת לחצי שנה והיא לאט לאט קטנה.
    הכי מתסכל זה לשבת מול הרופא בקליניקה ולשמוע שאין לו פיתרון כי לפעמים זה פשוט קורה...
    אשמח לקבל תשובות/ דרכים למנוע רטיבות יתר בנרתיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות מרובות מהנרתיק

הוספת תגובה

• הפרשות מרובות מהנרתיק - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/05/2013

אין דרכים למנוע רטיבות יתר בנרתיק, אם הבעיה מפריעה לך בזמן קיום יחסי מין עשי שטיפה נרתיקית לפני עם חומץ ומים.
    אם את חושבת שיש קשר לתזונה פני לנטורופתיה שתוכל אולי לעזור לך עם פורמולות ותזונה נכונה.
    נסי להחדיר לנרתיק קפסולות של פרוביוטיקה אולי העלאה ישירה של חיידקים פרוביוטיים תעזור להפרשות. האם בדקת את צוואר הרחם? לפעמים מקור ההפרשות מהצוואר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו