מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשות מרובות מהנרתיקmaayan19/05/2013
מזה שנה אני סובלת מהפרשות מרובות מהנרתיק. ההפרשות שקופות עם גוון צהבהב-אפרפר, בעלות ריח לא נעים בכלל, לא מלוות בגרד או צריבות כלשהן. פניתי לרופא נשים דרך הקופה והוא חשב שזאת פטריה רגילה כמו שיש לכולן, נתן לי אגיסטן ועוד כל מיני נרות להחדיר לנרתיק והטיפול כמובן לא עזר מכיוון שלא היה מדובר בפטריה.
ניסיתי סוגים שונים של טיפול: חומץ מהול במים, פולידין מהול במים, שתיית אקטימל במשך 3 חודשים, לקיחת פרוביוטיקה במשך 4 חודשים.
לאחר ניסיונות כושלים לאבחן את הבעיה, הרופא שלח אותי למומחה בזיהומי הנרתיק אך גם הוא מצא שאין לי פטריה או דלקת כלשהיא.
אני מתוסכלת מאוד מהעניין כי זה מפריע לי גם בעת קיום יחסי מין, הרגשה של מחזור תמידי, אני מתביישת גם בריח הרע למרות שאני מתקלחת פעמיים ביום.
חשוב לי לציין שלפני 3 חודשים גילו לי את החיידק בבטן "הילקובקטור פילורי", לקחתי אנטיביוטקיה ופרוביוטיקה וחשבתי שזה יפתור את בעיית ההפרשות אך גם זה לא עזר.
יש לי הרגשה שישנו קשר בין ההפרשות לבין מה שאני אוכלת, למרות שהתזונה שלי מאוד מאוזנת ובריאה.
כמו כן נטלתי גלולות במשך 3 שנים, הרופא המליץ לי להפסיק אז הפסקתי ואני כבר כמעט 4 חודשים לא נוטלת גלולות.
יש לי ציסטה בגודל 2-3 סנטימטר בשחלה השמאלית, שאותה אני בודקת אחת לחצי שנה והיא לאט לאט קטנה.
הכי מתסכל זה לשבת מול הרופא בקליניקה ולשמוע שאין לו פיתרון כי לפעמים זה פשוט קורה...
אשמח לקבל תשובות/ דרכים למנוע רטיבות יתר בנרתיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות מרובות מהנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/05/2013אין דרכים למנוע רטיבות יתר בנרתיק, אם הבעיה מפריעה לך בזמן קיום יחסי מין עשי שטיפה נרתיקית לפני עם חומץ ומים.
אם את חושבת שיש קשר לתזונה פני לנטורופתיה שתוכל אולי לעזור לך עם פורמולות ותזונה נכונה.
נסי להחדיר לנרתיק קפסולות של פרוביוטיקה אולי העלאה ישירה של חיידקים פרוביוטיים תעזור להפרשות. האם בדקת את צוואר הרחם? לפעמים מקור ההפרשות מהצוואר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?