מחזור מאחר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור מאחר
    אורטל
    19/05/2013

בת 23,בתולה,לא נוטלת גלולות ולא מטופלת תרופתית.
    המחזור מאחר לי כמעט חודש ואני נורא מודאגת.
    לפני כשבועיים וחצי הייתי מקוררת ולקחתי אנטיביוטיקה ליומיים בלבד ואני יודעת שאם לוקחים תרופות בזמן הביוץ-המחזור עלול לאחר.
    מצד שני,אני נורא מודאגת מאחר והבטן התחתונה די נפוחה ומדי פעם מופיעים כאבי מחזור טיפוסיים קלים אך אין שום דימום.
    חשוב לציין כי בד"כ המחזור מאחר לי בין שבוע לעשרה ימים ,אך לא יותר מכך.כמו כן,אף פעם לא הייתי אצל רופא נשים בעיקר בגלל שאני נורא מתביישת מכל הפרוצדורה שנלווית לביקור.דבר שלישי,אמי חלתה בסרטן צוואר הרחם לפני כשש שנים ,בשנות הארבעים המאוחרות לחייה אך יצאה מזה בשלום.
    האם עליי לחשוש לגבי המחזור?
    שאלה נוספת-האם כדאי/רצוי לעבור בדיקה גנטית להימצאות הגנים האחראים לסרטן השחלות/צוואר הרחם מאחר ואני ממוצא עיראקי ולאור ההיסטוריה המשפחתית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור מאחר

הוספת תגובה

• מחזור מאחר - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/05/2013

פני לרופא נשים ניתן לבדוק בבדיקת אולטראסאונד בטנית האם יש בעיה שגורת לך לכאבי בטן כמו ציסטה שחלתית למשל. לגבי הבדיקה הגנטית היעצי עם מומחה לגנטיקה שנקופת החולים שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו