הפרשות חומות 5 ימים לאחר פוסטינור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות חומות 5 ימים לאחר פוסטינור
    ליאת
    19/05/2013

בת 16 התחלתי לקיים יחסי מין מוגנים עם חבר שלי לפני כחודשיים לקחתי כדור פוסטינור אחר קיבלתי מחזור סדיר לפני 15 ימים ואז קיימנו שוב יחסי מין מוגנים כמו תמיד לפני שבוע אבל נלחצתי אז לקחתי פוסטינור. ופתאום היום יצאו לי סוג של הפרשות חומות שהלכתי לשרותים..ובבדיקת הריון לפני 3 ימים לא שלילי.. ואני לא לוקחת גלולות עדיין. כמובן אני ילך לרופא אבל מה עליי לעשות כרגע יכול להיות שאני בהריון? או שזו תופעת לוואי של הכדורים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפרשות חומות 5 ימים לאחר פוסטינור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/05/2013

סביר להניח שזו תופעת לואי של הכדורים. שבועיים אחרי יחסי המין הללו עשי בדיקת שתן לןהריון לשלול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות לוואי פוסטינור

פוסטינור
    22/05/2013

רצ"ב מידע מהעלון לצרכן בנושא תופעות לוואי אפשריות לפוסטינור:

"תופעות לוואי: בנוסף לפעילות הרצויה של התרופה, בזמן השימוש בה עלולות להופיע תופעות לוואי, כגון: בחילה, הקאות (ראי להלן בסעיף "מינון ואופן השימוש"), שינויים בווסת: דימום מועט יותר או מוגבר. בדרך כלל הווסת הבאה מתחילה בתאריך המיועד, או מעט קודם לכן או באיחור קל.
    תופעות לוואי נוספות: עייפות, כאבי ראש, סחרחורת, רגישות בשדיים, כאבי בטן, שלשול. תופעות אלו חולפות בדרך כלל תוך זמן קצר. במקרה של דימום כבד או ממושך או אם יש איחור בווסת של למעלה מ-5 מים, פני לרופא. מומלץ לבצע בדיקת הריון. במכל מקרה שבו הינך מרגישה תופעות לוואי שלא צוינו בעלון זה, או אם חל שינוי בהרגשתך הכללית עליך להתייעץ עם הרופא מיד.

למידע נוסף אנא פני לאתר פוסטינור
    בברכה, שירות הלקוחות של תרימה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו