מחזור וגלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור וגלולות
    רחל
    20/05/2013

אני על גלולות כבר שנה של חברת מרסילון- בכל מקרה בד"כ המחזור מופיע בזמן הנכון למשך 3 ימים בלחץ אבל זרימה חזקה של יום אחד ובפעמיים האחרונות שהיה לי מחזור הוא פשוט הרבה פחות חזק מבד"כ- זה בעייתי? רגיל?

בכל מקרה יש לי מחר בדיקות דם על מנת לברר מה נסגר עם הכולסטרול שלי כי הוא גבוה כנראה בגלל הגלולות יש לזה הקשר? יש לי סיבה לדאגה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור וגלולות

הוספת תגובה

• מחזור וגלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    22/05/2013

גלולות יכולות לגרום לעליה בכולסטרול אכן, התיעצי עם רופא הנשים שלך לגבי החלפת גלולות. לגבי המחזור לא משמעותי השינויים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולת ומחזור המשך

רחל
    22/05/2013

תודה על תגובתך המהירה, האם יכול להיות שזה רק עניין של החלפת סוג הגלולות והאם שינוי בסוג הגלולות יכול להחזיר לי פצעים לפנים?, כי הגלולות סידרו לי את הפנים פחות או יותר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו