טמפון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טמפון
    מיה
    23/05/2013

היי, אני בת 15. קבלתי מחזור בגיל 10 וחצי. עכשיו החלטתי להתחיל להשתמש בטמפונים... הבוקר ניסיתי להחדיר את הטמפון- ופשוט לא הצלחתי! הייתי רגועה, הייתי בתנוחה טובה, ראיתי מלא סרטונים שמסבירים איך וכמה, קראתי מדריכים... ניסיתי כמה פעמים, ולא הלך לי. כאילו הייתה שם איזו חומה שמנעה ממני להמשיך עוד. אחרי שלא הצלחתי ניסיתי אפילו בכוח וכאב לי... יש לי טמפון בגודל רגיל, עם מוליך. אז הכנסתי את המוליך עד חצי מהאורך שלו, לא הצלחתי יותר. ולפי מה שהבנתי הוא צריך להיכנס עד הסוף... אז לא המשכתי.
    עכשיו, הבנתי שיש שלושה חורים. אני לא חושבת שזו הבעיה שלי... כי נראה לי שכן הכנסתי אתזה למקום הנכון, כי היה דם. אבל זה נורא מלחיץ אותי שאני לא מצליחה. אני חייבת לשאול- מה המיקום של הפתחים של יציאת המחזור והפיפי?
    כל החברות שלי אומרות שזה תמיד היה להן ממש פשוט. ואם אתזה אני לא מצליחה, מה יהיה בעתיד כשאני ארצה לקיים יחסי מין?? יכול להיות שיש לי בעיה שם? זה אולי קשור לקרום הבתולין? או משו בגודל? לגיל המאוד צעיר שקיבלתי בו מחזור והוא עושה לי בעיות?
    אני לא רוצה לחזור לתחבושות, עצם חוסר ההצלחה בהחדרת הטמפון תשגע אותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טמפון

הוספת תגובה

• טמפון - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    23/05/2013

אין צורך להילחץ מדובר במפתח צר ועל כן המשימה לא תמיד פשוטה
    אין זה מעיד על בעיה עתידית
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו