כניסה להריון לאחר נטילת גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה להריון לאחר נטילת גלולות
    מלי
    29/05/2013

רציתי לשאול, אני בת 29 ולוקחת 4 שנים גלולות - פמינט. לפני שהתחלתי ליטול גלולות המחזור החודשי שלי לא היה סדיר (הגיע בין חודש לחודשיים אך ללא תאריך מדוייק). כעת החלטנו (בעלי ואני) שאפסיק ליטול גלולות במטרה להיכנס להריון. מספר שאלות:
    1. בהתחשב בעברי (מחזור לא סדיר) למיטב הבנתי המחזור ישוב להיות לא סדיר, אך האם קיים סיכוי להיכנס להריון כבר בחודש הראשון לאחר הפסקת נטילת הגלולות? או שהסיכוי קלוש? ואם זה קורה האם זה הריון שיהיה תקין?
    2. מדוע ממליצים לחכות עד הופעת המחזור הראשון כדי להתחיל לנסות? והאם זה אומר שעד המחזור הראשון יש להשתמש באמצעי מניעה אחר?
    3. אם המחזור ימשיך להיות לא סדיר, כיצד אדע מתי ייחל הביוץ על מנת להגדיל את הסיכוי להריון? (חשוב לציין שכשלא נטלתי גלולות לעתים שבועיים טרם המחזור היו לי כאבים קלים בבטן התחתונה אך לא כל מחזור).
    4. האם באופן כללי יש המלצות כלשהן להגדלת סיכויי הכניסה להריון לנשים בעלי מחזור לא סדיר?

בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כניסה להריון לאחר נטילת גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    29/05/2013

את יכולה לנסות להרות מיד איך שתפסיקי את הגלולות,ף אין צורך להמנע בחודש הראשון. אם המחזורים ימשיכו להיות לא סדירים פני לרופא הנשים שלך לברור ולטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו