בחירת מין ילוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת מין ילוד
    רוית
    07/06/2013

שלום רב,

יש לי שתי בנות ובעל שרוצה בן...

קראתי באינטרנט על מכון שפרה - שבאתר שלהם רשום שניתן להגדיל הסיכוי לבחירת מין הילוד לרמה של כ 80% באם שומרים על דיאטה מסוימת+מעקב ביוץ בבדיקות דם ואלטרסאונד + ביצוע השבחה והזרעה של הזרע.

רופא הנשים שלי אמר שאינו נלהב משיטות "מלאכותיות" ושמעדיף את דרך הטבע...

אני חוששת מתהליך של הזרעה והמשמעויות שלו - אולי ייתכן שאני חלק מניסוי?! אינני יודעת כיצד מפקחים על "השבחת" הזרע ואם חלילה יש סיכוי שעלולות להיות תופעות לוואי/פגיעה בזירעונים לפני ההזרעה.

האם מישהו שמע על מכון שפרה או על דרך אחרת? (חשבתי על אלטרנטיבה "פשוטה" יותר - ביצוע בדיקת דם ואולטרסאונד וקיום יחסים במועד הביוץ).

האם מישהי עברה התהליך במכון שפרה או במקום אחר ויכולה לשתף?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת מין ילוד

הוספת תגובה

• ניסיון נוסף...

רוית
    09/06/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת מין ילוד - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    10/06/2013

מה השאלה הרפואית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - הזרעה

רוית
    11/06/2013

האם ביצוע הזרעה עלול לגרום למינפולציה כלשהי או פגיעה בזרע/בעובר?
    האם יש סכנה כלשהי בקיום הליך הזרעה או שהתוצאה - קבלת ריבוי זרעונים ממין זכר - זהה להליך הרגיל של קיום יחסים (רק עם יחס זכרים / נקבות שונה)?
    אם אני עושה הזרעה - חשוב לי לדעת ב 100% שאני לא לוקחת סיכונים כלשהם לעומת קיום יחסים רגיל.
    תודה רבה,
    רוית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו