חד פעמי או משהו מדאיג?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חד פעמי או משהו מדאיג?
    ת.
    14/06/2013

שלום.אני גרה בארה"ב.עשו לי ביום ד' (יום אחרי שהמחזור שלי הסתיים) בדיקת סונוהיסטוגרם (אולטרסאונד לראות אם החצוצרות פתוחות ולתוך הרחם).היום כמה ימים לאחר מכן, אוננתי וגם קיימתי יחסים.כשעה לאחר מכן כשהלכתי לשירותים ראיתי הפרשה שקופה עם דם חום כשניגבתי עם נייר הטואלט.האם זה מדאיג או חד פעמי? זה לא ביוץ כי רק גמרתי את המחזור.
    לאחר הבדיקה היו לי יומיים עוד סימנים קלים של דימום והרופא שעשה לי את הבדיקה אמר שיהיה כך.
    מה דעתכם? להתייחס לדימום או שזה יעבור?

אגב, הסיבה לבדיקה שעשיתי היא דימומים (חומים) לאחר הביוץ ועד קבלת המחזור במשך כל חודש בזמן האחרון.מסתבר שהכל בסדר וכנראה זה הורמונלי.אני בת 39 עם עבר של הריון מחוץ לרחם לפני שנתיים וחצי ומנסה כעת שוב להכנס להריון ראשון.

תודה מראש (-:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חד פעמי או משהו מדאיג?

הוספת תגובה

• חד פעמי או משהו מדאיג? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    16/06/2013

אם עברת בדיקת רפואית של צוואר הרחם ואולטראסאונד הרי שלא צריך לחשוש מהדימום יכול להיות שסיבתו היא הורמונלית. האם עשו לך גם הערכה הורמונלית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו