כאבים בזמן חדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בזמן חדירה
    מיקה
    17/06/2013

שלום,
    אני נמצאת כארבעה חודשים לאחר לידה ורק עכשיו הרגשתי בטוחה מספיק לקיים יחסי מין. לפני כשבועיים הייתי אצל רופא נשים והתלוננתי על הפרשה מוגברת. הוא נתן לי נרות אגיסטן ואמר שיש לי קנדידה.
    בעת הבדיקה הוא החדיר את "הפלסטיק הזה" שמרחיב ופעם ראשונה שהליך זה כאב לי מאד. הוא אמר שזה בגלל הקנדידה. ניסיתי לקיים יחסי מין אתמול ופעם ראשונה שהחדירה הייתה בלתי אפשרית. הרגשתי כאילו "הכניסה קטנה מדי". שיניתי תנוחות, נשמתי עמוק, נרגעתי - כלום לא הצליח. בסוף לקחתי מראה ומה שראיתי, זו נפיחות אדומה בחלק התחתון של פתח הנרתיק והשאלה שלי- בסיום כל הפתיחה הזו- האם ייתכן ש"תפרו אותי" גבוה מדיי ובכך הצרו את הפתח? כמובן שאלך להיבדק, השאלה אם קיימת כזו אפשרות. תודה רבה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בזמן חדירה

הוספת תגובה

• כאבים בזמן חדירה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    17/06/2013

יכול להיות שהתפירה הצרה במידה מסוימת את הפתח אך יכול להיות שהריפוי של הצלקת לא תקין חיזרי לרופא לבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מיכל
    17/06/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו