הקונדום נתקע בתוכי יומיים דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקונדום נתקע בתוכי יומיים דחוף
    יעל 19
    21/06/2013

לאחר קיום יחסי מים הקונדום פשוט החליק במהלך החדירה בלי ששמנו לב ונשאר בתוכי, (בלי הפתח בחוץ, כנראה נדחק עם החדירות פנימה) הוא לא גמר ושמנו לב אחרי דקה שאין קונדום, זאת אומרת שאין הרבה סיכויים שיש איזו שפיכה מוקדמת בתוכו, אבל גיליתי שהקונדום בתוכי רק אחרי 30 שעות מקיום היחסים, הוא פשוט התחיל לצאת לבד וכך הרגשתי אותו והוצאתי.
    האם יש סיכוי שנכנסתי להריון מכך? וחוץ מזה האם זה יכול לגרום לנזק כלשהו לאיבר המין שהקונדום שהה בו כלכך הרבה זמן? בבקשה תעזרו לי דחוף, חשוב לציין שכבר לקחתי פוסטינור 4 פעמים בחיים, אני מפחדת לקחת שוב סתם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי לציין-

יעל 19
    21/06/2013

אני חושבת שהסיבה שהוא החליק היא שירדתי לו לפני ושמנו את הקונדום שאיבר מינו היה רטוב עוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקונדום נתקע בתוכי יומיים דחוף - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    22/06/2013

חוץ מזה האם זה יכול לגרום לנזק כלשהו לאיבר המין שהקונדום שהה בו כלכך הרבה זמן?
    -לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו