הפסקת הריון - דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת הריון - דחוף!
    קרן
    01/07/2013

שלום,
    בתאריך 15/4 קיבלתי וסת אחרון. ב - 27/5 הייתי בבדיקה אצל הרופא שאישר הריון בשבוע 6. לאחר שבועיים הגעתי שוב לבדיקה. הרופא ראה דופק אך אמר שהעובר מתאים לגיל 7 שבועות. טען שאין מקום לחשש וכנראה שהביוץ היה מאוחר. הוא שינה את תאריך הוסת האחרון ל-25/4 והזמין אותי לבדיקה בעוד חודש מאז. חזר וטען שכל עוד יש דופק הכל בסדר. אתמול, לאחר חששות כבדים הגעתי שוב לבדיקה ואכן מסתבר שאין דופק והעובר מתאים לגיל 7 שבועות. אני מאוכזבת קשות מהרופא וגם מעצמי שלא הקשבתי לחששותיי.
    הוא נתן לי הפנייה לגרידה בבית חולים אך אמר שאפשר לחכות להפלה טבעית ואפשר גם ע"י כדור CYTOTEC. שני כדורים בערב ו-2 בבוקר, כך פעמיים. השאלה שלי: האם לא מאוחר לקחת את הכדור בשלב זה של ההיריון? קראתי שמותר עד שבוע 7. האם בשל גודל העובר שמתאים לשבוע 7 מותר? אני מעדיפה לקחת את הכדור מאשר לפנות לבי"ח אבל אין לי כבר אמון ברופא הזה..
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת הריון - דחוף!

הוספת תגובה

• הפסקת הריון - דחוף! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/07/2013

פני לבית חולים והתיעצי איתם על אופן ההפלה
    3 האופציות שנתן לך הרופא אפשריות לבצוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו