פצע בצוואר הרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע בצוואר הרחם
    סיון
    04/07/2013

לאחר שימוש ממושך בנוברינג הפסקתי והתחלתי לדמם החלטתי ללכת לרופא והוא עשה לי בדיקת פולוקוסקופיה (הבדיקה עם המקרוסקופ) ואמר לי שיש לי פצע בצוואר הרחם הרופא צרב לי אותו עם חומר קצת שורף ואמר שזה אמור לעבור, השאלה שלי : אני סובלת מהפרשות ומריח רע בנרתיק האם זה קשור לפצע ? האם זה אמור לעבור לאחר הצריבה? (שכחתי לשאול את הרופא)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע בצוואר הרחם

הוספת תגובה

• פצע בצוואר הרחם - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    04/07/2013

במידה ועדיים נמשך יש להבדק על מנת לשלול זיהום במקום
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה תענו לי בבקשה אני בלחץ

סיון
    05/07/2013

אחרי הצריבה עדיין יהיו לי הפרשות חומות ועכשיו אני רואה גם גוון אדום האם זה אומר שהצריבה לא הצליחה? אני פוחדת מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש דימום כמו שהיה לי לפני אני בלחץ

סיון
    05/07/2013

מה עושים? מה יעשו לי? הרופא אמר שאם זה לא יעזור אז יצרבו את זה משהו עם חשמל (אם אני לא טועה) ויעשו זריקה הרדמה במקום אני מפחדת איך עושים זריקה במקום כל כך רגיש וכואב זה אומר שהצריבה שעשה לי לא הצליחה כי יש לי ממש דימום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תענו לי בבקשההה אני בלחץ

סיון
    07/07/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו