החלפת גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת גלולות

שלום רב, התחלתי לקחת גלולות דיאנה לפני כשנה בגלל פצעים בפנים. הגלולות שיפרו מאוד את מצב העור וכמעט לא היו לי פצעים בתקופה הזו.
    לפני כחודש החלפתי רופא נשים שאמר שהגלולות לא בריאות ויש בהן הרבה סיכונים והחליף לי לגלולות מרסילון. התחלתי לקחת אותן לפני פחות מחודש (עוד שבוע אסיים את החפיסה הראשונה). יש לציין שלא עשיתי הפסקה בין החפיסה האחרונה של הדיאנה לחפיסה הראשונה של המרסילון, בהמלצת הרופא.
    אתמול יצא לי פצעון גדול ומוגלתי בפנים - ממש כמו שהיה לי לפני שהתחלתי עם הדיאנה.. זה קשור להחלפה של הגלולות? האם לחזור מייד לדיאנה (שנאמר לי כי היא מסוכנת) או שלחכות כמה חודשים לראות את ההשפעה של המרסילון על הגוף? קניתי כבר 6 חפיסות מרסילון..

אני בת 25, מקיימת יחסים.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת גלולות

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה

למה לחלק עונים ולי לא?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/07/2013

קחי עוד חודש את המרסילון ותראי מה קורה
    אם תפתחי שוב אקנה כמו בעבר כדאי להחליף את המרסילון לגלולות אחרות שמטפלות בעור הפנים כמו הדיאנה אבל פחות הורמונים ממנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו