הפרשות רק עם השימוש בנר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות רק עם השימוש בנר
    דניאל
    16/07/2013

היי, עשיתי בדיקת תרבית ב8.7 והכל יצא תקין נורמל פלורה GBS לא נמצאו.
    עכשיו, שמתי את נרות פלורגין במשך 6 ימים עד יום שבת, היום החלו להופיע לי הפרשות כאלו אפורות.
    לא קיימתי יחסים כבר לפחות חודש וחצי. פעם אחת ניסיתי ולא הצלחתי מכאב וזה היה ב4.7
    יש לי הרגשה קצת מעצבנת.. מה הסיכוי שיש לי טריכומונס, או שזה בכלל ההפרשות מהנר?
    גם הבדיקה שלפני בדיקה זו הייתה תקינה, אולי זה בגלל הנר? צבע הנר הוא קרם וחום בקצה, ואיתו גם היו לי הפרשות כאלה שהוצאתי את האצבע בהחדרה... לפני כן לא היו לי כאלה הפרשות רק עם השימוש בנר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות רק עם השימוש בנר

הוספת תגובה

• בנוסף יש לי בן זוג קבוע זה זמן רב

דניאל
    16/07/2013

ואנחנו מקיימים יחסים כבר תקופה ממושכת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ממש הפרשה אלא צבע כזה על הנייר

דניאל
    16/07/2013

כאילו זה שאני מנגבת יש צבע, זה לא ממש סמיך או משהו, סתם צבע וטיפה חתיכות כאלה ממש קטנות. על התחתון זה חום כזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ממש הפרשה אלא צבע כזה על הנייר - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    16/07/2013

צבע של ההפרשות יכול להיות מנרות פלורגין
    עם עדיין יש כאבים ביחסי מין פני לרופא הנשים שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו