שאלה בנושא גלולות וכניסה להריון.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנושא גלולות וכניסה להריון.
    שירה
    19/07/2013

אני לוקחת גלולות באופן דיי סדיר מזה 5 שנים. החלטתי חודש קודם כי אנסה ללא הגלולות מכוון ששמנתי מאוד בתקופה הזו ואני חוששת שזה קשור להשפעה ההורמונלית של הגלולות. יש לציין שאני נוטלת פמינט. מחזור קיבלתי ביום שני והפסקתיעם הגלולות ביום חמישי האחרון. אתמול (יום חמישי) קיימתי יחסי מין עם חבר שלי ובאמצע נקרע הקונדום, הוא לא גמר בפנים אך אני לא יודעת אם יצא מעט מטיפות הזרע שלו. אתמול עוד היו לי טיפות של מחזור כאשר שכבנו. האם כדי לקחת גלולה היום , יום שישי כרגיל ולהמשיך רגיל למרות שאני לא מעוניינת. או האם כדאי לקחת פוסטינור. או שאין מה לדאוג , משום שזה השבוע של המחזור ועד הייתי במחזור. אשמח לתשובה מהירה כשי לדעת מה לעשות בהקדם האפשרי. שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בבקשה אפשר התייחסות

שירה
    19/07/2013

אפשר בבקשה איזושהי דעה מוסמכת. אני לפני כניסת השבת ולא יודעת מה לעשות . תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בנושא גלולות וכניסה להריון. - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/07/2013

אפשר להכנס להריון גם בתקופה של סוף מחזור כי לא יודעים מתי יהיה הביוץ וזרע יכול לחיות בגוף האישה עד 3 ימים אחרי המגע.
    קחי פוטינור אם את רוצה להיות בטוחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוסטינור

פוסטינור
    21/08/2013

במקרה ששכחת ליטול גלולה למניעת הריון יש לפעול בהתאם להנחיות המופיעות בעלון לצרכן של הגלולה אותה הינך נוטלת. במידה וישנו סיכוי להריון, לשיקולך אם ליטול פוסטינור.
    בברכה, שירות הלקוחות של תרימה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו