דלקת בדרכי השתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בדרכי השתן
    abcd
    22/07/2013

שלום רב,
    רציתי לדעת כיצד ניתן להימנע מדלקות חוזרות, האם יש חשיבות לדברים נוספים מעבר לקיום יחסי מין שיכולים להוות גורם לדלקת כמו אולי מתח נפשי או אפילו סוג מסויים של תזונה.
    והאם ישנם כדורים שניתן להחזיק בבית כטיפול מניעתי שניתן לקחת ברגע מתחילים תסמינים ללא כל הפרוצדורה של רופא- בדיקת שתן- תוצאות- המתנה- אנטיביוטיקה?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בדרכי השתן

הוספת תגובה

• דלקת בדרכי השתן - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    23/07/2013

אפשר לקחת טיפול מונע בזמן קיום יחסי מין בחמוציות וויטמין C
    להחמיץ את השתן אם לא יעזור כדאי טיפול בכדור אנטיביוטיקה למניעה לפני כל קיום מגע מיני\התיעצי עם רופא מטפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי עזר פתרון טבעי לדלקות בשתן

שילה
    23/07/2013

גם אני עברתי את הפרוצדורה שאת מדברת עליה- רופא-בדיקה-אנטיביוטיקה והדלקות היו חוזרות. בעצת התזונאית שלי אני לוקחת תוסך תזונה טבעי- חמוציות בתוספת ויטמין - C של סולגאר. החמוציות מעלות את רמת החומציות באזור וכך מונעות את התפתחות הזיהום. דבר נוסף- להתקלח לאחר כל מגע אינטמי ולהימנע מסבונים עם פיאייץ גבוה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמובן..

abcd
    23/07/2013

תמיד מתקלחת אחרי.. הבנתי שגם מומלץ לשתות הרבה ולהמתין להגעת שתן שישטוף את המערכת..
    התוסף חמוציות-ויטמין C את לוקחת אותו על בסיס יומי?! המון כסף :(
    אבל המון תודה על השיתוף, באמת מצב מתסכל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו