בדיקת דם הורמונלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת דם הורמונלית
    יעל
    23/07/2013

שלום,
    אני בת 27, לקחתי 3 וחצי שנים בערך גלולות (דיאנה בעיקר).
    עקב שנה וחצי אחרונות בהן עם הגלולות התחילו לי דימומים כבר שבוע וחצי לפני זמן הוסת, עצרתי את הגלולות וחיכיתי חודשיים לעשות בדיקות דם הורמונליות. הגלולות עזרו לי מאוד להיעלמות פצעים בפנים, וכעת, חודשיים אחרי הפסקת הגלולות, חזרו לי הפצעים, נעלמו לי הדימומים, יש לי קצת תחושת עצבנות ומצבי רוח כמו בזמן וסת, וירדתי באופן טבעי את המשקל שעליתי בזמן נטילת הגלולות (ללא דיאטה - 6 ק"ג). בחודש הראשון קיבלתי כרגיל, כעת אני באיחור של יותר משבוע ולא נראה שאני הולכת לקבל החודש (לפני כן היו לי דימומים גם לפני המחזור לפחות שבוע וחצי). הרופא ביקש שאבצע בדיקות הורמונליות ביום הרביעי לקבלת הוסת- אבל אין לי כרגע וסת... האם יש טעם לבצע את הבדיקות כשאין וסת? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת דם הורמונלית

הוספת תגובה

• בדיקת דם הורמונלית - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    23/07/2013

כמובן שיש להתייעץ עם הרופא הממלית בעקרון חשוב להקפיד על התקופה שבה נוטלים את הבדיקות ולכן ההנחייה היא בימים הראשונים לאחר קבלת מחזור
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו