6 שבועות לאחר לידה דם ברחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 6 שבועות לאחר לידה דם ברחם
    שרון
    24/07/2013

שלום

אני 6 שבועות לאחר לידה 3 , הלידה היתה לידה חטופה ללא אפידורל . מיד לאחר הלידה נתנו לי זריקה לכיווץ הרחם.
    כמה שאלות : האם יתכן שהזריקה גרמה לי לכאבי ראש?
    היום נבדקתי בדיקה ראשונה לאחר הלידה והמימצאים: צואר תקין רחם רגיל רגיש אין ממצא טפולתי . סונר רשם לממצא בחלל שארית ? דם?
    אני כבר לא מדממת כ10 ימים. והדימום שהיה לי בבית היה רגיל לא חזק. אולי אפילו פחות מרגיל...
    הרופא הסביר לי שהוא רואה דם ברחם וייתכן שזה שארית שליה או דם.
    קיבלתי כדורים מסוג METHERGIN למשך שבוע כאשר 3 ימים 1*3 ואז להגביר ל2*3 את הכמות. ולאחר מכן לבצע דופלר אגן.

האם יש עוד דרכי טיפול?
    אשמח לקבל הסבר יותר מפורט לגבי האפשרות שזה דם ברחם? מה זה אומר? האם בגלל שקיבלתי את הזריקה לכייוץ הרחם ולא נתנו לגוף שלי להוציא באופן טבעי זה גרם לחלק מהדם להישאר ברחם?
    האם זה שכיח? מסוכן? מה ההשלכות ?
    הכדורים לא מהווים בעיה עם הנקה? ואם אחכה קצת עם לקיחתם מה יקרה?
    האם הכדורים יגרמו לי לכאבים כמו לאחר הלידה שהרחם מתכווץ? לדימום?
    וחשוב האם יש דרך לבדוק האם זה דם או שליה? לפני שמתחילים טיפול? הטיפול הוא זהה בשני המיקרים?

תודה מראש

שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    6 שבועות לאחר לידה דם ברחם

הוספת תגובה

• 6 שבועות לאחר לידה דם ברחם - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    25/07/2013

הטיפול שנתן לך הרופא נכון ומקובל, אין דרך כרגע לדעת מה יש בתוך הרחם אלא אם תעשי גרדה ולכן כדי למנוע פעולה חודרנית הדרך הראשונית היא להגביר התכווצתויות של הרחם ולנקות אותו מבחינת התוכן שקיים שם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו