צריבה במתן שתן וכאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה במתן שתן וכאבים
    רוניB
    28/07/2013

היי, שוב אני עם הפטריה. כמו שהזכרתי בהודעות קודמות, לפני שבועיים, בעקבות תחושות גירוד וצריבה נאמר לי שיש לי פטריה וגינלית (לא נאמר איזה, ובאופן כללי האבחנה נעשתה ע"י הסתכלות פנימה בלבד-האם אפשר לאבחן ככה בכלל?)
    טופלתי בנרות קלוטרי במשך שבוע. לאחר מכן התחילה צריבה במתן שתן וכאבים בצידי הבטן. חזרתי לרופא, עשיתי תרבית שתן, היא יצאה שלילית. הוא שלח אותי לאולטראסאונד שיש לי הרגשה שגם כן יצא שלילי. בינתיים אני ממשיכה לסבול - מכאבים, מהרגשה כללית של מחלה.
    מה יכולה להיות הבעיה לדעתך? מה אפשר לעשות? האם יתכן שאלה בכלזאת שאריות של הפטריה? האם זה מסוכן ויכול להתפשט לשאר הגוף, או כבר התפשט?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריבה במתן שתן וכאבים

הוספת תגובה

• ממה שראיתי באינטרנט

רוניB
    28/07/2013

הדבר שהכי קרוב להסביר את מרבית הסימפטומים שלי (פרט לדלקת בדרכי השתן שאותה כאמור שללה התרבית) הוא קנדידה. אבל אם ככה, האם הטיפול בקלוטרי במשך שבוע לא היה אמור לחסל אותה? ואם זו לא קנדידה, מה זה יכול להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לעשות אגב

רוניB
    28/07/2013

תרבית ואגינלית/משטח נרתיק בזמן מחזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לעשות אגב - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    29/07/2013

עשי תרבית נרתיקית אחרי שיסתיים המחזור כדי לראות אם יש עדיין פטריה ואיזה סוג - יש סוגים שהם עקשניים לטיפול. בינתיים קחי פרוביוטיקה 2 כמוסות ליום עד לסיום המחזור ואת יכול לשמרוח משחה חיצונית נגד הגרד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו