דחיית מחזור- דחוף!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחיית מחזור- דחוף!!!
    אבי 31
    28/07/2013

אני מעוניינת ליטול כדורי "פרימולוט נור" על מנת לדחות את המחזור בלפחות שבועיים.
    קיבלתי מרשם מרופא המשפחה אך הוא לא ידע לומר לי בדיוק כמה כדורים לוקחים ומתי.
    אשמח לדעת : 1. כמה ימים לפני המחזור עלי להתחיל וליטול את הכדורים ?
    2. מהו המינון? (הוא אמר 2 כדורים) יכול להיות?
    3. האם זה בסדר ליטול את הכדורים האלו לפחות שבועיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחיית מחזור- דחוף!!!

הוספת תגובה

• דחיית מחזור- דחוף!!! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    29/07/2013

כ10 ימים לפני מועד המחזור המיועד התחילי 2 כדורים ליום והמשיכי עד שתרצי לקבל את המחזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Pרימולט נור

ציפי
    31/07/2013

קיבלתי הנחיה מהרופאה שלי לקחת את התרופה 2-3 ימים לפני המחזור.
    ייתכן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Pרימולט נור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/08/2013

מאוחר מידי רצוי שבוע וחצי לפני המחזור כדי שימנע ביעילות את הגעת המחזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרימולט נור

מורן
    09/08/2013

היי רופאת הנשים אמרה לי להתחיל לקחת מיום ה 14 שלאחר המחזור ולא 10 ימים לפני קבלת המחזור. אני מקבלת כל 30 יום מחזור באופן קבוע. האם מספיק שאתחיל לקחת 10 ימים מלפני קבלת המחזור? אני פשוט מעדיפה לקחת כמה שפחות כדורים. בנוסף האם עם לקיחת הכדורים אפשרי להכנס להריון ? אני שואלת מאחר ואנחנו
    מנסים להכנס להריון ואת הכדורים אני לוקחת מחוסר ברירה עקב יציאה לחופשה.אשמח לקבלת תשובות. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו