hhgu.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• hhgu.
    עדי
    28/07/2013

היי
    שמי עדי נשואה +4 , בת 36 לפני שנה שמתי התקן רגיל שאני לא יודעת את הסוג אבל זה משהו מההתקנים הרגילים, כי הרופא לא רצה לשים לי את המירנה כי אני סובלת ממגרנות,
    אז הוא אמר שזה לא מתאים לי בגלל זה הוא הפסיק לי את הגלולות,
    יש לי 2 בעיות: אחת התחילה לפני כמה חודשים, המחזור משובש או שהוא מגיע בזרמים מטורפים שזה משהו שאני לא מכירה, או שהוא מאחר ואני כל פעם עושה בדיקת הריון כי הוא מאחר בהפרשים של שבוע.
    הבעיה השנייה הופיעה לפני ארבעה חודשים בערך אני בחורה שלא סובלת מדלקות בשתן ולא מהפרשות,לפני כמה זמן התחיל לי גרד ממש חזק ומציק שהלכתי וקניתי נרות אגיסטן וזה עזר, עכשיו זה חזר שוב ושוב אני משתמשת באגיסטן רציתי לברר אם יש קשר בין הטבעת לבעיות? האם זה קשור לגיל? קראתי בהמון פורומים שאכילת מתוק ואוכל עם שמרים גם גורם לקנדידה, האם זה נכון? מה עליי לעשות ?יש טיפול מונע?
    אני לא הולכת לרופא נשים כי התורים אליו מאוד ארוכים אז אני כבר מעדיפה להשתמש בנרות אבל אני מפחדת להפוך את זה להרגל.....
    מחכה לתשובה תודה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    hhgu.

הוספת תגובה

• hhgu. - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    29/07/2013

לא אמור להיות קשר בין פטריות נרתיקיות והתקן
    המחזורים הקשים יכולים להיות קשורים להתקן אבל לא האיחורים.
    אין ברירה פני לרופא נשים שלך להערכה טיפולית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו