מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- hhgu.עדי28/07/2013
היי
שמי עדי נשואה +4 , בת 36 לפני שנה שמתי התקן רגיל שאני לא יודעת את הסוג אבל זה משהו מההתקנים הרגילים, כי הרופא לא רצה לשים לי את המירנה כי אני סובלת ממגרנות,
אז הוא אמר שזה לא מתאים לי בגלל זה הוא הפסיק לי את הגלולות,
יש לי 2 בעיות: אחת התחילה לפני כמה חודשים, המחזור משובש או שהוא מגיע בזרמים מטורפים שזה משהו שאני לא מכירה, או שהוא מאחר ואני כל פעם עושה בדיקת הריון כי הוא מאחר בהפרשים של שבוע.
הבעיה השנייה הופיעה לפני ארבעה חודשים בערך אני בחורה שלא סובלת מדלקות בשתן ולא מהפרשות,לפני כמה זמן התחיל לי גרד ממש חזק ומציק שהלכתי וקניתי נרות אגיסטן וזה עזר, עכשיו זה חזר שוב ושוב אני משתמשת באגיסטן רציתי לברר אם יש קשר בין הטבעת לבעיות? האם זה קשור לגיל? קראתי בהמון פורומים שאכילת מתוק ואוכל עם שמרים גם גורם לקנדידה, האם זה נכון? מה עליי לעשות ?יש טיפול מונע?
אני לא הולכת לרופא נשים כי התורים אליו מאוד ארוכים אז אני כבר מעדיפה להשתמש בנרות אבל אני מפחדת להפוך את זה להרגל.....
מחכה לתשובה תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר hhgu. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/07/2013לא אמור להיות קשר בין פטריות נרתיקיות והתקן
המחזורים הקשים יכולים להיות קשורים להתקן אבל לא האיחורים.
אין ברירה פני לרופא נשים שלך להערכה טיפולית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?