שאלה על nuvaring

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על nuvaring
    שירן
    28/07/2013

לאחר הפניות שלי בקשר להקאות שמסתבר זה בגלל חיידק בקיבה ככל הנראה.. הרופא החליף לי את גלולות יאז בnuvoring.

הבנתי שזה משהו חדשני, האם הן יעילות גם? האם הקאה יכולה לפגוע ביעילותה כמו ביעילות הכדורים?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על nuvaring

הוספת תגובה

• שאלה על nuvaring - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    29/07/2013

אין קשר בין נובה רינג למערכת העיכול ולכן טוב עשה הרופא שהחליף לך לטבבעת. היא יעילה מאוד מבחינת מניעת הריון ומאחר וההורמונים נספגים ישירות לדם הם עוקפים את מערכת העיכול ולא מושפעים מהקאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אני מוגנת מהיום הראשון של טבעת

שירן
    31/07/2013

כרגע אני במחזור וסיימתי חפיסה של יאז. הרופא אמר איך שאני מסיימת חפיסה לשים ובעת. אבל אני עדיין במחזור. זה לא מפריע אחד לשני?

האם אני מוגנת מרגע ההכנסה של הטבעת?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אני מוגנת מהיום הראשון של טבעת - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/08/2013

מחזור לא מפריע ליעילות של הטבעת ואת מוגנת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו