שבוע 14

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע 14
    יעלי צפון
    28/07/2013

שלום
    אני היום 28.7.13 בשבוע 14 של הריון ואמורה לעשות בשבוע 17 חלבון עוברי , האם זה בתאריך 18.8.13 בדיוק עוד 3 שבועות??

מה עליי לאכול כדי שיוסיף לי סידן(למרות שאין לי חוסר בכך) הבנתי שצריך לאכול הרבה מזון המכיל סידן, אשמח לדוגמאות.
    תודה יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבוע 14

הוספת תגובה

• שבוע 14 - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    29/07/2013

התיעצי עם תזונאית של קופת החולים לגבי תזונה עשירת סידן למרות שלא ברור לי למה דווקא סידןם מטריד אותך
    לגבי שבשבוע 17 של הריון הבדיקת לא אמורה להיות בדיוק באותו יום של הכניסה לשבוע 17 זה יכול להיות באותו שבוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע 14 - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    29/07/2013

התיעצי עם תזונאית של קופת החולים לגבי תזונה עשירת סידן למרות שלא ברור לי למה דווקא סידןם מטריד אותך
    לגבי שבשבוע 17 של הריון הבדיקת לא אמורה להיות בדיוק באותו יום של הכניסה לשבוע 17 זה יכול להיות באותו שבוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו