הפרשות חומות לחוצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות חומות לחוצה
    מור
    29/07/2013

שלום,
    אני 9 ימים לאחר סיום המחזור, המחזור שלי סדיר כל חודש בדיוק.
    לאחר כארבעה ימים לאחר סיום המחזור החלו אצלי הפרשות חומות כהות , כשאני בנוחיות אני מרגישה את ההפרשה יוצאת כנוזל ולפעמים גם כשאני יושבת או הולכת.
    (סליחה על התיאור)
    נבדקתי אצל רופאת נשים אתמול, היא בדקה אותי ואמרה שאין כלום ויכול להיות שזה היה ביוץ כי הפרשות חומות זה דם.
    זה בחיים לא קרה לי , יש לציין שאני גם לאחר סיום המחזור האחרון (שנגמר ב- 20.7) לא קיימתי יחסים (אני לא נטלתי גלולות בחיים ובקיום יחסים תמיד עם קונדום)..

וזה עדיין נמשך מיום חמישי כל ההפרשות החומות האלה, מה אפשר לעשות במידה וזה ממשיך והאם המחזור יגיע רגיל באותו זמן שהוא מגיע ולא יפתיע אותי לפני?

אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות חומות לחוצה

הוספת תגובה

• הפרשות חומות לחוצה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    30/07/2013

אי אפשר לדעת מה מקור הדימום כנראה שינוי הורמונלי כלשהו . מאחר ומקורו לא ברור גם אם אפשר לדעת מתי יגיע המחזור.
    אם את מוטרדת חיזרי לרופאת נשים שלך להמשך ברור אולטראסאונד ובדיקות דם הורמונליות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו