מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפלהגלית30/07/2013
שלום,
אני בת 18 ולפני יומיים עברתי הפלה. על כך שנכנסתי להריון אני בטח מצטערת אבל על ההפלה אני לא, היה לי ברור שאעשה אותה משום שאני לא מוכנה לאמהות בשלב זה של חיי.
למרות זאת מאז שעברתי את ההפלה יושב עליי עול, שכאילו אולי הרגתי יצור חי...
הייתי בשבוע הרביעי - חמישי להיריון ומבדיקות שנערכו נקבע כי ההריון לא היה תקין.
ממסמך שראיתי - שניתן לי לאחר האולטרסהונד להעביר לאחות, ראיתי שלא נשמע דופק ועוד כמה דברים שלא היו תקינים אבל שאני לא זוכרת...
מאז אני חושבת שאולי אם ההיריון לא היה תקין- והרופאה אמרה שקרוב לודאי שהוא לא היה מתפתח, העול הזה ירד ממני....
אז שאלתי היא אם באמת ניתן לקבוע כי ההריון לא יתפתח בשלב כה מוקדם של ההריון (שבוע רביעי- חמישי), אם זה שלא נשמע דופק יכול להיות במיקרה- אולי כן היה דופק...
ואם ההריון לא היה תקין זה בלאו הכי אומר שהעובר לא היה מתפתח?
סליחה על החפירות ותודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/07/2013שבוע 4 להריון לא צריך לראות דופק באולטראסאונד אבל כנראה שנעשו עוד בדיקות כמו בדיקות דם ועל סמך הבדיקות האלו נקבע שההריון לא תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?