עזרה בהחלפת גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בהחלפת גלולות
    לי
    30/07/2013

שלום, אני בת 23 ועד היום במשך כ 4 שנים לקחתי גלולות דיאנה.. הבנתי מהרופא שעדיף להחליף אותן כי יש להן מינון גבוהה או משהו כזה אז הוא החליף לי לגלולות יאז, הבנתי שהן גלולות יקרות והרופאה החליפה לי לגלולות mercilon.. אחרי הסבר ממנה שעדיף יותר לקחת גלולות של 24 יום כי זה משפיע פחות הורמונלית על הגוף חשבתי שאולי עדיף כבר לבחור פעם אחת למה לעבור כי אני לא מעוניינת לעשות ניסויים על יותר מסוג נוסף..
    אני מעוניינת בגלולות שיגנו מפני הריון ויחד עם זאת יועילו במקרה של מחזור לא סדיר ואף כואב (לפני הגלולות מאוד סבלתי מכאבים), שיעזור בעיניים השיעור, יהיה במינון המתאים לי, ואם באמת יותר טוב לקחת את הגלולות שפרוסות על יותר ימים. (ואני לא יודעת אם זה קשור אבל הרופאה זרקה לי שיש לי רירית דקה)
    מאוד אודה לכם אם תוכלו להתאים לי סוג של גלולות שיתאימו לכל הצרכים שלי.. תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בהחלפת גלולות

הוספת תגובה

• היי אני יכולה להמליץ מהנסיון שלי

נועה
    01/08/2013

הכי פשוט וקל לקחת גלולות של 21-7 שכל הגלולות באותו מינון. אני אישית לוקחת פמינט שהיא גם ממש זולה וגם במינון נמוך (20 מ"ג). זה מה שהרופא שלי המליץ לי וכדאי לך להתייעץ עם שלך גם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה אני...

לי
    02/08/2013

אני אקרא אם היא עונה על הצרכים שלי (שכתבתי למעלה)..
    אין לי ממש עם מי להתייעץ... הרופאה ממש הייתה חסרת סבלנות אז החלטתי לשאול פה...
    שוב תודה על התגובה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בהחלפת גלולות - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    02/08/2013

יש לקבוע תור אצל רופא נשים על מנת לקבוע את סוג הגלולות
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין עם מי להתייעץ

לי
    02/08/2013

ניסיתי, אבל נתקלתי בחוסר סבלנות ויחס משפיל ולכן ביקשתי להתייעץ עם רופא פה, אז אם תוכל להמליץ לי על איזה סוג שמתאים לצרכים שלי לדעתך..
    תודה מראש..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו