דימום לא ברור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום לא ברור
    אתי
    01/08/2013

שלום, אני בת 21, לקחתי גלולות דיאנה במשך כמה חודשים וב-2 החודשים האחרונים לשימוש בהם הופיעו לי דימומים קלים מאוד באמצע החודש. עקב כך החלטתי לעשות הפסקה ולאחר חודש וחצי של הפסקה התחלתי חפיסה נוספת של גלולות מסוג מליאן (התחלתי ביום הראשון של הוסת) ומכיוון שעברו כבר שבועיים והוסת עדיין לא פסקה פניתי היום לרופא שביצע לי בדיקת אולטרסאונד וגילה שהוסת היא בעצם דימום, ושקיימת אצלי ציסטה בשחלה. הוא הסביר לי כיצד ליטול את הגלולות וביקש לחזור למעקב לאחר 2 מחזורים.
    אני חייבת לציין שאני מאוד לחוצה כי איני יודעת בבירור מה זה אומר ציסטה בשחלה, ואיני יודעת איזה סוג ציסטה יש לי
    ורציתי לדעת האם הציסטה יכולה להוות מקור לדימום הארוך ואם כן, האם זה לא מראה על מצב חמור? כי קראתי שלציסטות פשוטות לרוב אין תסמינים כאלה
    (בבדיקה היום הדימום היה חלש ומועט מאוד אך כשהגעתי הביתה הוא שוב חזר להיות במידה רבה ואני חוששת שהרופא לא מודע לדימום המסיבי אשר יכול לרמז על משהו)
    יהיה לי קשה לחכות חמישה שבועות עד למעקב הבא, בטח אם הדימום לא באמת ייפסק. אני לא רגועה ולא בטוחה מה לעשות
    אשמח לעצה! תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום לא ברור

הוספת תגובה

• דימום לא ברור - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    02/08/2013

על פי רוב ציסטות לא גורמות לשיבושים במחזור
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו