כאב לא מוסבר ביחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב לא מוסבר ביחסי מין
    נועם
    04/08/2013

היי, אני כבר זמן רב מייעצת עם הגניקולוג שלי בנוגע לכאב בזמן החדירה בקיום יחסי מין.
    ביצעתי את כל הבדיקות האפשריות: pap, בדיקות לפטריות, דלקות, קנדידה, דלקת בשתן, ואולטרסאונד.. ועד כה ההסבר היחיד שנמצא הוא שכנראה יש לחץ על פתח הניקוז התחתון של הנרתיק שיוצר כאב בחדירה.
    אם אני ממששת את פח הנרתיק באצבע, בדופן העליונה אני מרגישה נפיחות קלה ברקמה המחוספסת שאני לא בטוחה אם היא שגרתית או לא, אך היא לדעתי מקטינה לי את היקף פתח הנרתיק. אני ממש צריכה עצה מה לעשות הלאה.. מה זה יכול להיות.. אין גרד, אין הפרשה רק כאב בחדירה ותחושת אי נוחות לפעמים אחרי יחסי מין לשבת. מה זה יכול להיות.. אני קצת חושש כבר.. והגניקלוג שלי לא מזהה כלום
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב לא מוסבר ביחסי מין

הוספת תגובה

• כאב לא מוסבר ביחסי מין - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/08/2013

יש לך כנראה תסמונת שנקראת וסטיבוליטיס ומאופינת על ידי רגישות יתר לכאב בפתח הנרתיק עם כאב בחדירה בקיום יחסי מין זוהי פעיה עצבית בעור ולכן אין ממצאים דלקתיים
    פני לרופא מומחה לנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לכאב לא מוסבר ביחסי מין

נועם
    05/08/2013

האם זה הגיוני שהתופעה שהרגישות יתר הופיע רק לאחר שנה וחצי של קיום יחסי מין עם אותו אדם ולעולם לא הייתה לפני כן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לכאב לא מוסבר ביחסי מין - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    06/08/2013

אפשרי בהחלט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו