אי נטילת גלולה ודימום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי נטילת גלולה ודימום
    ג'יזל
    04/08/2013

היי,
    אני באמצע החודש השני שלי לנטילת הגלולות "קלייר".
    ביום שישי שכחתי ליטול גלולה (פעם ראשונה שזה קרה לי).
    שמתי לב שלא נטלתי את הגלולה 24 שעות אחרי (!). אני ביום ה16 לנטילת הגלולות ובתרשים ה"שכחתי ליטול" כתוב שאני צריכה ליטול אותה בכל זאת וייתכן ויצא שאני נוטלת 2 גלולות באותו היום ושאני צריכה להשתמש באמצעי מניעה נוסף ב9 הימים הבאים. עשיתי ככתוב אך ב24 שעות הללו (לפני שנזכרתי ששכחתי ליטול גלולה) אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין מלאים (ללא קונדום) כ3 פעמים.
    באותו היום, לאחר שנזכרתי ששכחתי לטיול את הגלולה ונטלתי את שתי הגלולות כמבוקש (בהבדל של מס' שעות) הופיע אצלי דימום. (מרגיש כמו ווסת, כאבי גב תחתון ובטן תחתונה קלים)

האם ישנה אפשרות שאני בהריון מכיוון וקיימנו יחסי מין למרות שהופיע אצלי דימום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי נטילת גלולה ודימום

הוספת תגובה

• אי נטילת גלולה ודימום - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/08/2013

אם לא עברו 72 שעות מהיחסי מין שקיימתם קחי פוסטינור או נורלבו אם עברו הצשיכי עם הגלולות והוסיפי קונדומים עד סוף החודש ועשי בדיקת לשלילת הריון בעוד שבועיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו