להפסיק חפיסת גלולות באמצע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להפסיק חפיסת גלולות באמצע
    דנה
    05/08/2013

שלום,
    אני בת 20 והתחלתי לקחת גלולות מסוג מליאן (זו החפיסה הראשונה שלי) אני נוטלת את בגלולות כבר 12 ימים ומאז לא הפסקתי לדמם ולסבול מכאבי ראש חזקים.
    האם אני יכולה להפסיק לקחת את החפיסה כעת או שעליי לחכות שאסיים אותה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בנוסף

דנה
    05/08/2013

בעבר גם הייתי משתמשת בגלולות בינהן מינס יסמין יאז , ותמיד סובלת מתופעות לוואי של עייפות מוגברת, כאבי ראש וירידה בחשק המיני. איזה סוג של אמצעי מניעה יכול להתאים למישהי במצבי? האם יש אופציה נטולת הורמונים אך יעילה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש סוגים של גלולות

שרביט
    06/08/2013

אני מכירה את זה כי עברתי גם גלולות שונות. עם גלולות צריך לנסות ולראות איזה סוג מתאים לך, אם את בריאה כמובן ואין מניעה.
    בעבר היה לי גם גלולות שלקחתי חודשיים אבל כל החודשיים היה לי כאבי ראש ובחילות. חזרתי לרופא וככה עד שהגעתי לגלולה שאני איתה עכשיו, פמינט, יש לה מינון נמוך, ככה שגם פחות סיכוים לתופעות לוואי. לא היו לי תופעות לוואי איתה חוץ מדימום של יום שעבר והכל הסתדר. לדעתי את צריכה להתיעץ עם הרופא שלך ולראות מה האפשרויות שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להפסיק חפיסת גלולות באמצע - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    06/08/2013

ההפסיקי אם את מרגישה כל כך רע איתה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו