בליטות אדומות דחוף!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בליטות אדומות דחוף!!!
    לי
    06/08/2013

שלום,
    לפני חודש וחצי בערך היתה לי תחושה לא נעימה בשפתי הפות וראיתי נקודה אדומה קטנה נפוחה מעט, הלכתי לרופא נשים הוא אמר שזו שיערה שלא יצאה והמליץ לשפשף עם ספוג וסבון. זה לא עזר ולאחר כמה ימים יצאו לי עוד כמה נקודות כאלו ועוד אחת בשפה השנייה, חזרתי אל הרופא לפני שבוע והוא בדק אותי ואמר שזה כלום!! השבוע זה החמיר הבליטה החדשה התנפחה (היא ללא ראש), היא מציקה ומגרדת עד כדי פציעה ודימום. מה זה יכול להיות????? דלקת של זקיק השיערה או משהו אחר? אני ממש מודאגת.
    מעולם לא היה לי הרפס אז אני לא יודעת איך זה נראה, ואני מפחדת שזה לא קונדילומה למרות שזה לא נראה כמו יבלת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בליטות אדומות דחוף!!!

הוספת תגובה

• בבקשה תענווווו

לי
    08/08/2013

אני לחוצה ואין תור קרוב לרופא נשים עד יום שלישי מה אני יכול לעשות בנתיים עם הגרד??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בליטות אדומות דחוף!!! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    08/08/2013

כנראה דלקת בזקיק השערה, מירחי משחת פולידין כמה ימים על הנקודות האדומות הרפס לא נראה ככה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו