שכחת גלולה נגד הריון לאחר לידה....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחת גלולה נגד הריון לאחר לידה....
    M
    07/08/2013

ילדתי לפני כחודשיים וחצי והתחלתי לקחת גלולות אחרי חודש של הנקה
    הגלולה נקראת סרזט ... בהתחלה שכחתי גלולה אחת לאחר 3 ימים. שהתחלתי את השימוש בגלולות, עברו יותר מ 12 שעות ולכן לא לקחתי את הגלולה החסרה.
    לאחר מכן שכחתי לפני שבועיים לקחת גלולה ביום חמישי ושוב עברו יותר מ 12 שעות ולא השלמתי... לאחר שבוע שלקחתי רצוף קיימתי יחסי מין ביום שישי שבוע שאחרי., אני רוצה לציין שביום שקיימתי יחסי מין היה לי דימום קל לפני הקיום יחסים.השאלה האם יכול להיות שאני בהריון.....??????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פליז תענו מהררררר אני בלחץ נוראי

M
    07/08/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח להתייחסות

M
    08/08/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחת גלולה נגד הריון לאחר לידה.... - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    08/08/2013

סבירות נמוכהמאוד הוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים ועשי בדיקה להריון בעוד שבועיים ותהיי שקטה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו