VVS - דלקת מבוא העריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• VVS - דלקת מבוא העריה
    חני
    08/08/2013

שלוב רב,

מאחר ואני סובלת מתופעות של לאחר קיום יחסי מין כגון: עקצוצים, גירוד, יובש.
    שמעתי בעצתכם והייתי אצל רופא מומחה אובחנה אצלי רגישות של VVS - "דלקת מבוא העריה" בדרגה קלה שעה 6 , הרופא אמר לי שאין לי מה לדאוג כי אצלי זה ממש בדרגה קלה ונתן לי משחה שנקראת ESRACINE 2% למרוח לפני קיום יחסי מין, בנוסף המליץ בחום להחליף את הגלולות.

הציע להפסיק את הטיפול שהרופאת נשים נתנה לי וזה כדור שנקרא פלוקנול 150 מ"ג +נרות ל-6 ימים פלורגיין. מכיוון שהרופא מומחה לא אבחן שזו פטרייה.

השאלה היא מה יכול להעביר לי את הגירוד שיש לי כרגע וכמה זמן יכול להמשך מעולם לא היה לי גירוד כזה וזה פשוט מייאש?
    האם זה נעלם לבד ללא טיפול תרופתי?
    בנוסף האם אבחון זה צריך להדאיג אותי אני רווקה ואין לי ילדים זה משהו שיכול לפגוע?
    יש לציין שעד עכשיו אומנם היה לי כאב בעת החדירה אך זה לא הפריע לקיום יחסי המין...ואף נהנית מאוד מהקיום....

תודה ויום נפלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    VVS - דלקת מבוא העריה

הוספת תגובה

• VVS - דלקת מבוא העריה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    08/08/2013

מירחי את ג'ל האזראקאין שהוא נתן לך סביב פתח הנרתיק מספר פעמים ביום ולא רק לפני יחסי מין וזה ירגיע לך את הגרד.
    וסטיבוליטיס לא פוגעת בפריון בעתיד ואין לך מה לדאוב הבעיה פתירהאך לפעמים דורש הרבה ניסוי וטעיה עד שמוצאים מה יעביר לך את הכאבים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו