שלום רב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב
    אנונימית
    08/08/2013

היי.
    בארבעת החודשים האחרונים יש לי בן זוג קבוע, ובחודש וחצי האחרונים התחלנו לקיים יחסים. קרו לי שלוש ''נפילות'', כלומר, פעמיים שכחתי להשתמש באמצעי המניעה, ובפעם השלישית הקונדום נקרע. בכל שלושת הפעמים נטלתי בחוסר ברירה את גלולת יום למחרת (פעמיים פוסטינור ובפעם האחרונה נורלבו). חודש שעבר קיבלתי מחזור בתאריך 10/7 ועדיין לא קיבלתי מחזור. אני מרגישה בגופי תופעות טרום וסתיות, כמו למשל נפיחות, כאבי בטן וכאבי ראש, ומעט רגישות בחזה, תיאבון יתר... תופעות שאני מכירה כמעט כל פעם לפני שאני מקבלת מחזור. אני מאוד מחכה לבואו של המחזור ואני בחששות ובסטרס מדוע אינני מקבלת... כל פעם לפני שנטלתי גלולת יום אחרי בחודש וחצי אחרונים, התייעצתי עם איש מקצוע ובסופו של דבר נטלתי את הגלולה לאחר שהבנתי שאני יכולה . זה קרה אך ורק שלוש פעמים. אני בחורה בריאה והמחזור שלי מאז ומתמיד היה סדיר. האם פוסטינור\נורלבו יכול להביא לשיבושים במחזור? של כמה זמן? והאם גלולת יום למחרת ב- 100 אחוז מבטלת את האפשרות של הכניסה להריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

• שלום רב - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    08/08/2013

פוסטינור יכול לגרום לשיבושים במחזור ולדחיה של המחזור. אם את רוצה לשלול הריון עשי בדיקת שתן ביתית להריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו