שאלה דחופה לגבי פוסטינור.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה לגבי פוסטינור.
    -מעיין-
    13/08/2013

שלום רב,

לפני כ-24 שעות קיימתי יחסי מין לא מוגנים. מדובר במשגל נסוג-בן זוגי גמר בחוץ, הפחד הוא שאולי בכל זאת יצא קצת זרע כשהוא היה עוד בפנים.
    אני מתלבטת אם לקחת פוסטינור שכן זוהי הפעם השלישית שאקח את הגלולה הזאת השנה, והרוקחת אמרה לי ששימוש רב פעמי גורם לבעיות פוריות לטווח הארוך. מצד שני גם הפלה במקרה ואצטרך חלילה יכולה לגרום לנזק.
    מה כדאי לי לעשות?

אודה לתשובתכם המהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה לגבי פוסטינור.

הוספת תגובה

• אל תקחי

עזרה
    14/08/2013

אני לא רופאה אבל ידוע לי שאסור לקחת את הגלולה יותר מפעמיים בשנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה לגבי פוסטינור. - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    15/08/2013

משגל נסוג אינו אמצעי בטוח לשימרה נגד הריון
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תדירות השימוש בפוסטינור

פוסטינור
    17/08/2013

שלום רב, אין הנחיות לגבי תדירות השימוש בפוסטינור. השתמשי בפוסטינור רק במקרה חירום.
    פוסטינור מופרש מהגוף לאחר 24 שעות כך שתופעות לוואי אם מתרחשות עוברות תוך זמן קצר, אין השלכה לטווח ארוך.
    יחד עם זאת פוסטינור אינו אמצעי מניעה קבוע ויעילותו נמוכה משל אמצעי מניעה. פוסטינור אינו מונע ב-100% הריון.

בברכה, שירות הלקוחות של תרימה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו