חיבור חפיסות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיבור חפיסות
    עינבר
    19/08/2013

שלום..לפני כמה ימים רשמתי לכם את ההודעה שארשום שוב בהמשך ואתם עניתם לי :לא צריכים לעשות בלגאן עם הגלולות על דעת עצמך. תתחילי הכל מחדש.
    בהתאם לתשובה זאת רציתי לשאול שוב: להתחיל עכשיו חפיסה חדשה של 21 ואז לעשות את ההפסקה של השבוע רק אחרי 21 יום?ואם כן..בחודש הזה אני אהיה מוגנת לגמרי???
    זאת ההודעה שרשמתי לפני כמה ימים:
    שלום,אני לוקחת גלולות מרסילון כבר שנתיים..לפני כמה זמן יצאתי לטיול לכן החלטתי לחבר בין החפיסה הראשונה לחפיסה השנייה..אך את החפיסה השנייה לא לקחתי במלואה לקחתי רק את ה14 גלולות הראשונות ועכשיו עשיתי הפסקה של שבוע וכבר קיבלתי מחזור..(הפסקתי לקחת ברביעי ואני צריכה לשוב לקחת ביום רביעי הבא).עכשיו השאלה היא:נשארו לי 7 גלולות בחפיסה השנייה..האם אני צריכה לקחת רק אותן ואז שוב לעשות הפסקה של שבוע ולקבל מחזור שוב? או לחבר עוד חפיסה?אני לא יודעת מה לעשות..אשמח לעזרה בדחיפות.(האם זה פוגע בהשפעה של הגלולות?)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיבור חפיסות

הוספת תגובה

• חיבור חפיסות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/08/2013

תשימי את החפיסה שהשתמשת בה עם 7 גלולות בודדות בצד ואל תשתמשי בה. התחילי חפיסה ראשונה מלאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו