המחזור שלי מאחר בחודש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המחזור שלי מאחר בחודש
    לירון
    20/08/2013

שלום, שמי לירון ואני בת 21..
    מאז ומתמיד המחזור שלי לא היה סדיר.. כשהייתי יותר צעירה (עד לפני השנה) המחזור שלי היה לרוב מאחר בחודש פחות או יותר..
    רק כשהתחלתי לקיים יחסי מין (לפני שנה וחצי בערך), אז זה התחיל להפריע לי, כי עם כל איחור עבר בי חשש שאולי אני בהריון.. אז הלכתי לרופאת נשים שהביאה לי גלולות יאז, לקחתי גלולה אחת והופיעה לי פריחה בגוף, אז הפסקתי לקחת. לאחר מכן הרופאה נתנה לי טבעת נוברינג, וכל השלושה שבועות היו לי דימומים באמצע החודש, ולאחר ייעוץ עם הרופאת נשים שלי, היא אמרה לי לא להמשיך בטבעת חדשה, והיא עוד הוסיפה שאני פשוט רגישה לגלולות וכל שאר האמצעי מניעה של הורמונים, ושאני פשוט אשתמש בקונדום.
    מאז מאוד מאוד הקפדתי ואני וחבר שלי מקיימים יחסי מין מאוד בטוחים (אנחנו גם קונים קונדומים מאוד עבים ובטיחותיים, הוא גם תמיד גומר בחוץ ולא בפנים למרות הקונדום, וגם אנחנו מקפידים בסוף למרות הכל לוודא שאין חור בקונדום)..
    ובשנה האחרונה הרגשתי שלאט לאט המחזור שלי מתייצב.. אומנם לא סדיר, אבל בשנה האחרונה לא היה לי איחור שלי יותר משבוע שלם.. ועכשיו פתאום יש לי איחור של חודש. לפני שבוע, לאחר איחור של שלושה שבועות התחלתי לדאוג, אז קניתי 2 סוגים שונים של בדיקות הריון.. ביצעתי את שניהם (אחת בערב, ואת השניה בשתן הראשון של הבוקר), ושניהם הראו שאני לא בהריון.. ובכל זאת עבר שבוע מאז ועדיין לא קיבלתי מחזור! אני ממש מודאגת ואני לא יודעת מה לחשוב! קבעתי תור לרופא נשים, אבל זה רק עוד שבוע וחצי..

אני ממש מצטערת על כל החפירה.. היה לי חשוב לספר את כל הסיפור שייתן לכם יותר רקע, ואולי זה יעזור לכם לאבחן את המצב יותר טוב..
    יש לי סיבה לדאוג?
    מימה עוד יכול לנבוע איחור גדול של מחזור?
    האם יכול להיות שהבדיקות הריון טעו?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המחזור שלי מאחר בחודש

הוספת תגובה

• המחזור שלי מאחר בחודש - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    20/08/2013

ראי תושבה לעיל
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי, אשמח לתשובה

לירון
    20/08/2013

לא הבנתי לאיזה תגובה אמרת לי להסתכל..
    אני אשמח לקבל תשובה שיותר נוגעת למקרה שלי..

תודה רבה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו