שפתיים פנימיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפתיים פנימיות
    מיטל
    24/08/2013

שלום רב,
    אני בת 31 וכל חיי חשתי מאוד בנוח עם איבר המין שלי, אני מקיימת יחסי מין ואין שום בעיה.
    לפני כמה ימים קראתי כתבה שהייתה בה תמונה של מראה פות תקין. התמונה הייתה מפורטת מאוד...
    לראשונה בחיי הבנתי שמשהו לא בסדר- ראיתי שהשפתיים הפנימיות של הפות אינן סימטריות ושאחת ארוכה מדי וקצת בולטת החוצה.
    תמיד שמתי לב זה ותהיתי מה זו חתיכת העור הזאת אבל חשבתי שזה תקין ושכך זה אמור להיות.
    מאז שקראתי את הכתבה אני מוטרדת מאוד ומרגישה פתאום פגומה- חשבתי שאיבר המין שלי תקין ונורמלי לחלוטין.
    אני מניחה שעוד כמה ימים אצא מהשוק ואתעלם מהבעיה אבל יש לי כמה שאלות:
    1. האם זו נחשבת בעיה?
    2. האם זה נפוץ?
    3. האם השמנה או הרזיה משפיעים על מבנה הפות?
    4. האם המצב יישאר כך או שלאחר לידות השפה שגדולה יותר יכולה לגדול ואז היא תפריע?????
    5. איך זה שעד היום שום גבר ואפילו לא רופא נשים העירו את תשומת לבי לבעיה?
    מבקשת להבהיר שאני לא מטורפת ולא פרפקציוניסטית ועד היום הייתי מרוצה מאיבר המין שלי... הסתכלתי עליו המון פעמים וחשתי נוח ואני מבינה שכל אישה שונה אבל אתרי האינטרנט מלאים בפלסטיקאים שממליצים על ניתוח לתיקון האסימטרייה הזו...
    ופתאום אני מוצאת את עצמי מוטרדת מזה..
    אני הולכת לאיבוד... האם כדאי לנתח כדי שחלילה זה לא יחמיר?
    רב תודותתתתת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפתיים פנימיות

הוספת תגובה

• שפתיים פנימיות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    24/08/2013

תצאי מהלחץ.... מתוך 100 נשים שתסתכלי על אבר המין שלהן תראי 100 וריאציות. אין מבנה תקין של הפות שמתאים לכולן.. מציעה לך לקנות באמזון את הספר petals שמראה צילומים של 100 אברי מין שלנשים ותראי שאת בהחלט בנורמה..
    כמעט תמיד מבנה השפתיים הוא אסימטרי, אף גבר לא העיר לך על כך כי את בהחלט בנורמה ולא חריגה.. אז בבקשה.. לא להכניס שטויות לראש בגלל כתבה טפשית שקראת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו