מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפתיים פנימיותמיטל24/08/2013
שלום רב,
אני בת 31 וכל חיי חשתי מאוד בנוח עם איבר המין שלי, אני מקיימת יחסי מין ואין שום בעיה.
לפני כמה ימים קראתי כתבה שהייתה בה תמונה של מראה פות תקין. התמונה הייתה מפורטת מאוד...
לראשונה בחיי הבנתי שמשהו לא בסדר- ראיתי שהשפתיים הפנימיות של הפות אינן סימטריות ושאחת ארוכה מדי וקצת בולטת החוצה.
תמיד שמתי לב זה ותהיתי מה זו חתיכת העור הזאת אבל חשבתי שזה תקין ושכך זה אמור להיות.
מאז שקראתי את הכתבה אני מוטרדת מאוד ומרגישה פתאום פגומה- חשבתי שאיבר המין שלי תקין ונורמלי לחלוטין.
אני מניחה שעוד כמה ימים אצא מהשוק ואתעלם מהבעיה אבל יש לי כמה שאלות:
1. האם זו נחשבת בעיה?
2. האם זה נפוץ?
3. האם השמנה או הרזיה משפיעים על מבנה הפות?
4. האם המצב יישאר כך או שלאחר לידות השפה שגדולה יותר יכולה לגדול ואז היא תפריע?????
5. איך זה שעד היום שום גבר ואפילו לא רופא נשים העירו את תשומת לבי לבעיה?
מבקשת להבהיר שאני לא מטורפת ולא פרפקציוניסטית ועד היום הייתי מרוצה מאיבר המין שלי... הסתכלתי עליו המון פעמים וחשתי נוח ואני מבינה שכל אישה שונה אבל אתרי האינטרנט מלאים בפלסטיקאים שממליצים על ניתוח לתיקון האסימטרייה הזו...
ופתאום אני מוצאת את עצמי מוטרדת מזה..
אני הולכת לאיבוד... האם כדאי לנתח כדי שחלילה זה לא יחמיר?
רב תודותתתתת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפתיים פנימיות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/08/2013תצאי מהלחץ.... מתוך 100 נשים שתסתכלי על אבר המין שלהן תראי 100 וריאציות. אין מבנה תקין של הפות שמתאים לכולן.. מציעה לך לקנות באמזון את הספר petals שמראה צילומים של 100 אברי מין שלנשים ותראי שאת בהחלט בנורמה..
כמעט תמיד מבנה השפתיים הוא אסימטרי, אף גבר לא העיר לך על כך כי את בהחלט בנורמה ולא חריגה.. אז בבקשה.. לא להכניס שטויות לראש בגלל כתבה טפשית שקראת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?