רוצים ילד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצים ילד
    לי
    24/08/2013

שלום רב,
    יש לנו ילדה מקסימה בת 8 חודשים שנולדה בסיבוב שני של הזרעה עם איקקלומין עקב בעיה באיכות הזרע (רק 2-3% תקינים).
    אנחנו מעוניינים בהריון נוסף ובנוסף שמענו כי השנה הראשונה לאחר הלידה היא תקופה פוריה אצל האישה ולכן חשבנו שאולי נוכל להיקלט ללא "עזרה חיצונית".
    העניין הוא שהילדה יונקת (אוכלת מוצקים אך יונקת לאורך כל היום) ורצינו לדעת האם ההנקה באמת מקטינה את הסיכוי להיקלט? האם באמת השנה הראשונה פוריה יותר? ומה ניתן לעשות? האם כדאי להפסיק בהדרגה את ההנקה? (בקרוב אחזור לעבודה ואז ההנקה תהיה בוקר וערב בלבד)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצים ילד

הוספת תגובה

• שכחתי לציין כי עדיין לא הופיעה וסת

לי
    24/08/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין מחכה להתייחסות.....

לי
    26/08/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצים ילד - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    26/08/2013

אנחנו מעוניינים בהריון נוסף ובנוסף שמענו כי השנה הראשונה לאחר הלידה היא תקופה פוריה אצל האישה ולכן חשבנו שאולי נוכל להיקלט ללא "עזרה חיצונית".

*** שמועות...

העניין הוא שהילדה יונקת (אוכלת מוצקים אך יונקת לאורך כל היום) ורצינו לדעת האם ההנקה באמת מקטינה את הסיכוי להיקלט?

*** כן
    האם באמת השנה הראשונה פוריה יותר?

*** לא
    ומה ניתן לעשות?

*** לחדש טיפולי פוריות לאחר ההנקה

האם כדאי להפסיק בהדרגה את ההנקה? (בקרוב אחזור לעבודה ואז ההנקה תהיה בוקר וערב בלבד)

*** החלטה שלך אישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו