דלקות ויחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות ויחסי מין
    ספיר
    26/08/2013

הייתה לי דלקת בשתן לפני 3 חודשים עקב חיידק צואה שהועבר למערכת השתן. לקחתי אנטיביוטיקה ובעקבות זאת סבלתי לאחר מכן מפטרייה כחודש ימים.
    שוב כעת אותו סיפור - יש לי דלקת בשתן עקב אותו חיידק שהועבר (חוסר היגיינה של חבר שלי) וסבלתי לפני כשבועיים מפטרייה מאוד חריפה (עקב אנטיביוטיקה לדלקת בגרון).
    סיימתי טיפול בזינט לדלקת בשתן.
    שאלתי היא - האם ניתן לקיים יחסי מין או שמא עדיף להמנע מפעילות מינית בחודש חודשיים הקרובים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות ויחסי מין

הוספת תגובה

• דלקות ויחסי מין - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/08/2013

אם הפטריה עברה את יכולה לקיים יחסי מין
    כדאי לקחת פרוביוטיקה וחמוציות בקפסולות סביב זמן יחסי המין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכירה את הסיטואציה..

קרן
    28/08/2013

גם לי היתה בעיה כזו שחיידק צואתי (קולי) עבר לדרכי השתן וגרם לי לדלקות חוזרות. בהתחלה הייתי מפסיקה לקיים יחסים לתקופות ארוכות (שלושה שבועות לפחות) עד שנמאס גם לי וגם לבן זוג שלי.. החלטתי למצוא אורח חיים שימנע את החזרה של החיידק. יש לי קבוע בתיק חמוציות ואני אוכלת הרבה מהן. הכי הכי הכי חשוב, לשתות מלא מים! אני הייתי שותה ממש מעט ובסוף קנינו לדירה מתקן של מי עדן כדי שאשתה יותר וזה באמת עזר. אני שותה לפחות 15 כוסות ביום. אם את יוצאת מהבית מלאי לך בקבוק וקחי איתך. ככה הדלקות יחזרו לעתים רחוקות הרבה יותר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו