כאבי בטן קשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן קשים
    שירה
    31/08/2013

ב 15 השנה האחרונות אני סובלת מכאבי בטן קשים מאוד שמגיעים אחרי מגע עם גברים.
    בהתחלה זה קרה אחרי סתם מגע ללא יחסי מין, לעיתים זה הופיע אחרי קיום יחסים מלאים ולעיתים סתם ככה רק אחרי התגופפות או קרבה.
    שנים של ביקורים אצל גינקולוגים ורופאים מיוחדים וכולם קבעו שזה פסיכוסומטי. גם אני כבר התייאשתי. הייתי מאושפזת במיון כמה פעמים אפילו. הכאבים היו בלתי נסבלים עד שהייתי מעדיפה להמנע ממגע רק כדי לא לסבול.
    תמיד קשרתי את זה לזה שגדלתי בבית פרימיטיבי שאבא שלי לא הרשה לי להתקרב לבנים, וזו התוצאה.
    לאחרונה חשבתי על זה יותר לעומק ופתאום עלה לי שאולי מדובר בסוג של ״כאבי ביצים נשים״. מרפרוף בגוגל ראיתי שזו תופעה שאכן קיימת אבל לא מעבר לזה. רוצה להוסיף שבכמה מהפעמים בהם הבטן כאבה, לקחתי תרופות כמו קל-בטן וכאלה שמסייעות לבעיות במערכת העיכול וזה הקל מעט על הכאבים.
    אני מאוד אשמח לדעת האם האפשרות שציינתי היא אכן קיימת והם תופעות הלוואי הן אכן כה קשות?? במידה וכן, האם יש טיפול או משהו שאוכל לעשות?? זה באמת משבש לי את החיים.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן קשים

הוספת תגובה

• כאבי בטן קשים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/09/2013

קשה לעשות הערכה דרך האינטרנט לבעיה ממושכת כל כך. פני לרופא גינקולוג סקסולוג להערכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו