גרד ויובש בעור בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרד ויובש בעור בהריון
    פיץ
    31/08/2013

שלום, אני היום בשבוע 19+2 להריון ואני לא יודעת אם זאת עוד תופעה שיכולה להיות קשורה בהריון (הריון ראשון שלי), אבל לאחרונה נהיה לי עור יבש מאוד (נהיה אפילו מחוספס למגע) באיזור המפשעות וזה מלווה בגרד...
    אין לי פריחה או אדמומיות או משהו מהסוג הזה, רק עור יבש מאוד ומגרד ורק במפשעה...
    מה זה יכול להיות? זה יכול להיות קשור איכשהו להריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרד ויובש בעור בהריון

הוספת תגובה

• גרד ויובש בעור בהריון - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/09/2013

פני לבדיקת רופא נשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. שכחתי לציין...

פיץ
    01/09/2013

אפנה, תודה...

שכחתי לציין שלפני כשבועיים הופיעו לי נקודות אדומות על הגוף (ללא גרד כלל) - בחזה, בטן, מותניים, ירכיים ומפשעות, רופאת עור אמרה שזה משהו ויראלי, לא מזיק ושייעלם כפי שהופיע ובאמת כך היה, אך מיד כשעברו הנק׳ באזור המפשעות הופיע היובש עם הגרד הקל...
    הגדר הוא לא בלתי נסבל או רציני, הוא קל ממש, אני מניחה שפשוט בגלל העור היבש...
    ממה להערכתך זה יכול לנבוע? יכול להיות שיש קשר בין הדברים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. שכחתי לציין... - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/09/2013

אי אפשר לדעת בלי בדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו