גלולות וכאבי ביוץ.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות וכאבי ביוץ.
    לירון
    02/09/2013

שלום,אני בת 25,חזרתי להשתמש ב"יסמין" לפני כשבעה חודשים.
    אך בכל זאת אני מרגישה מעין כאבי ביוץ,חזקים כמעט כמו שהיו לפני הגלולות,באמצע החודש.
    אציין,שאת חבילת הגלולות הראשונה התחלתי ביום החמישי...האם יתכן שהן לא פועלות כמו שצריך?
    (אין לי פרטנר קבוע כך שהן לא משמשות רק כאמצעי מניעה,אך חשוב לי לדעת).

בנוסף,
    בחודש הנוכחי,אני לקראת הסוף של החפיסה, ויש הפרשות מעטות של כתמים חומים.
    ובחודש שעבר קיימתי יחסים,והיו לי שלשולים,(אמנם כבר קיבלתי מחזור אחד מאז,אבל עדיין חוששת....)

בקיצור,האם יתכן שאני מבייצת למרות הגלולות ויש סיכוי שאני לא מוגנת?

ועוד שאלה קטנה-הבנתי שצמח המליסה משפיע על איזון הורמונים נשיים,והייתי שותה אותו כדי לקצר את הווסת שהייתה מאוד ארוכה לפני שהתחלתי להשתמש בגלולות והוא אכן קיצר את המחזורים לזמן נורמלי (מעשרה ימים ירד לשבעה בערך כשאני שותה אותו בקביעות).
    והפסקתי לשתות אותו מאז שהתחלתי את הגלולות,מחשש שאולי הוא משפיע על יעילות הגלולה.
    השבוע שתיתי לראשונה מזה כמה חודשים-ובערב היו הכתמות...האם יתכן שהצמח פוגע בפעילות הגלולה?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות וכאבי ביוץ.

הוספת תגובה

• גלולות וכאבי ביוץ. - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/09/2013

יכול להיות שהחודש הזה בגלל שהתחלת את הגלולותמאוחר ובגלל השלשול הן לא היו ממש יעילות בדיכוי ביוץ
    המתיני עוד חודש ותקחי סדיר לפי ההוראות עם הפסקה של שבעה ימים בלבד בין חפיסות יכול להיות דמום בחודשיים הראשונים תחת הגלולות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

לירון
    05/09/2013

כן אבל כרגע אני כבר בחפיסה השביעית (שבעה חודשים משתמשת). התכוונתי שהתחלתי בחבילה הראשונה ביום החמישי של המחזור ואולי מאז זה לא תופס??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    08/09/2013

קשה לי להאמין שאלו כאבי ביוץ. אבל כמו שאמרתי המתיני לחודש הבא ותראי מה קורה עם כאבי הבטן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו