מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות וכאבי ביוץ.לירון02/09/2013
שלום,אני בת 25,חזרתי להשתמש ב"יסמין" לפני כשבעה חודשים.
אך בכל זאת אני מרגישה מעין כאבי ביוץ,חזקים כמעט כמו שהיו לפני הגלולות,באמצע החודש.
אציין,שאת חבילת הגלולות הראשונה התחלתי ביום החמישי...האם יתכן שהן לא פועלות כמו שצריך?
(אין לי פרטנר קבוע כך שהן לא משמשות רק כאמצעי מניעה,אך חשוב לי לדעת).
בנוסף,
בחודש הנוכחי,אני לקראת הסוף של החפיסה, ויש הפרשות מעטות של כתמים חומים.
ובחודש שעבר קיימתי יחסים,והיו לי שלשולים,(אמנם כבר קיבלתי מחזור אחד מאז,אבל עדיין חוששת....)
בקיצור,האם יתכן שאני מבייצת למרות הגלולות ויש סיכוי שאני לא מוגנת?
ועוד שאלה קטנה-הבנתי שצמח המליסה משפיע על איזון הורמונים נשיים,והייתי שותה אותו כדי לקצר את הווסת שהייתה מאוד ארוכה לפני שהתחלתי להשתמש בגלולות והוא אכן קיצר את המחזורים לזמן נורמלי (מעשרה ימים ירד לשבעה בערך כשאני שותה אותו בקביעות).
והפסקתי לשתות אותו מאז שהתחלתי את הגלולות,מחשש שאולי הוא משפיע על יעילות הגלולה.
השבוע שתיתי לראשונה מזה כמה חודשים-ובערב היו הכתמות...האם יתכן שהצמח פוגע בפעילות הגלולה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות וכאבי ביוץ. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/09/2013יכול להיות שהחודש הזה בגלל שהתחלת את הגלולותמאוחר ובגלל השלשול הן לא היו ממש יעילות בדיכוי ביוץ
המתיני עוד חודש ותקחי סדיר לפי ההוראות עם הפסקה של שבעה ימים בלבד בין חפיסות יכול להיות דמום בחודשיים הראשונים תחת הגלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
לירון05/09/2013כן אבל כרגע אני כבר בחפיסה השביעית (שבעה חודשים משתמשת). התכוונתי שהתחלתי בחבילה הראשונה ביום החמישי של המחזור ואולי מאז זה לא תופס??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/09/2013קשה לי להאמין שאלו כאבי ביוץ. אבל כמו שאמרתי המתיני לחודש הבא ותראי מה קורה עם כאבי הבטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?