תופעות לוואי מאוד קשות בזמן מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי מאוד קשות בזמן מחזור
    אתי
    06/09/2013

שלום,
    אני בת 29 ולפני כמעט שנה ילדתי לידה שניה, מאז הלידה תופעות הלוואי שנלוות למחזור אצלי מאוד קשות ולא מבחינת כאבים אלא מבחינה הורמונלית.
    ביום יום אני בנאדם מאוד רגוע ושקט אבל בזמן המחזור קשה לתאר את כמות העצבים וחוסר הסבלנות שיש לי, יש לי דיכאון מאוד קשה וחרדות וזה קורה רק ביומיים - שלושה הראשונים ונעלם כלא היה לאחר מכן.
    זה מאוד מפריע לי בחיי היום יום כי אני מרגישה שזה כבר יוצא על הבת הגדולה שלי והיא סובלת מכך כי יש הבדל של יום ולילה בין איזו אימא אני כשאני במחזור לבין איזו אימא אני ביום יום. אני אובדת עצות זה מאוד קשה לי האם יש משהו שיכול להרגיע את התופעות הללו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש לציין כי אני לא לוקחת גלולות

אתי
    06/09/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות לוואי מאוד קשות בזמן מחזור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    08/09/2013

אפשר לטפל בזה בגלולות,למניעת הריון שיאזנו את ההפרעה ההורמונלית או טיפול אלטרניטיבי -רפואה משלימה דיקור סיני למשל יכול לעזור או תמציות צמחים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו