מחזור כפול??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור כפול??
    מיטל
    09/09/2013

שלום רב הנני נוטלת גלולות מרסילון במשך 5 חודשים.

בחפיסה הנוכחית נותרו לי לבליעה 3 כדורים כאשר את הכדור האחרון הייתי אמורה לבלוע ב- 6.9 אולם בתאריך 4.9.2013 קיבלתי את המחזור החודשי ועדיין לא סיימתי לבלוע את 3 הכדורים שנותרו בחפיסה.

התייעצתי עם אחות קופת חולים אשר אמרה לי להמשיך ולבלוע את הכדורים שנותרו על מנת לא לפגע בהגנה וכך עשיתי.

מתאריך 4.9.2013 ועד היום הדימומים אינם פסקו לחלוטין ( אתמול היה דימום מועט) אולם היום התחילו דימומים ממש כמו במחזור עצמו ....מה שקצת מדאיג אותי מאחר והמחזור שלי הינו בין יומיים לשלושה של דימום ולא מעבר. ואני כבר נמצאת כמעט ב- 6 ימים עם דימומים......

אודה על קבלת תשובה מאחר והנני קצת לחוצה ודואגת ,

תודה מיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור כפול??

הוספת תגובה

• מחזור כפול?? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    10/09/2013

הדימומים שהתחילו לפני המחזור יכולים לקרות תחת גלולות, במצב כזה כדאי היה להפסיק ולהתחיל את השבוע הפסקה כמה ימים מוקדם יותר כדי למנוע מצב שתדממי תקופה ארוכה כמו עכשיו.
    אם לא שכחת אף גלולה ואין חשש מהריון המשיכי את החפיסה החדשה כסדרה ואם גם החודש יופיעו דימומים לפני הזמן כדאי יהיה להחליף את הגלולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו