שאלה חשובהה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובהה
    מור
    16/09/2013

שלום , במחזור האחרון שקיבלתי ב- 16.8 התחלתי לקחת גלולות פעם ראשונה.. כאשר סיימתי את החפיסה המשכתי את השנייה ישר עקב חופשה ... במהלך החפיסה השנייה (שאני עדיין איתה כרגע) התחילו להיות לי הפרשות חומות (ידוע לי שהפרשות חומות זה דימום , אבל נקודתי לא משהו רציני)

חשוב לציין שחודש לפני שהתחלתי לקחת גלולות בכלל זה קרה לי אחרי שסיימתי מחזור , הייתי בבדיקה אצל רופאת נשים היא לא ראתה כלום ואמרה שזו כנראה היה ביוץ..

ממה יכול להיות שוב ההפרשות החומות האלה ? (קרה לי פעם ראשונה לפני שהתחלתי לקחת גלולות וקרה לי שוב עכשיו ונמשך כמה ימים) האם יתכן שזה גם ביוץ?

אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובהה

הוספת תגובה

• שאלה חשובהה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    17/09/2013

אין ביוץ תחת גלולות אבל בהחלט יכולות להיות הפרשות דמיות בחודשים הראשונים ללקיחת הגלולות. ויכול להיות דימום כשמצרפים חפיסות גלולות \אם הדימום ימשיך עשי את השבוע הפסקה לפני שאת מסיימת את החפיסה השניה במלואה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו