שאלה דחופה. אבקש התייחסות בהקדם.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה. אבקש התייחסות בהקדם.
    ספיר
    17/09/2013

שלום, שמי ספיר אני בחורה בת 19, שוקלת 42 ובגובה 1.60. לוקחת גלולות כבר 3 חודשים מסוג אינס. בערב כיפור שהיה ביום שישי וביום כיפור שהיה ביום שבת לא לקחתי גלולות וביום ראשון חזרתי לקחת. ביום ראשון בערב התחילו לי קצת כאבים ונהייה לי דימום. הוא לא נפסק עד היום (יום שלישי). אני לחוצה ולא מבינה מה זה. אני חיילת ותור לרופא נשים ייקח הרבה זמן. אני רוצה לדעת למה זה קרה ולדעת אם צריך להתייחס לזה בצורה חשודה. בנוסף אני רוצה לדעת אם שייפסק הדימום אני עדיין מוגנת
    אם זה חשבון אציין שלפני לקיחת הגלולות לא היה לי מחזור סדיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך

ספיר
    17/09/2013

בנוסף אציין שבמשך שלושת החודשים שאני לוקחת גלולות בהפסקה בין חפיסה לחפיסה כאשר קיבלתי מחזור, לאחר יום יומיים התחלתי חפיסה חדשה כדי לעצור את המחזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה. אבקש התייחסות בהקדם. - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    19/09/2013

בגלל שלא לקחת יומיים ההגנה של הגלולות נפסקה ולכן את מדממת
    את לא מוגנת עכשיו בשבועיים הקרובים ואם את מקיימת יחסי מין הוסיפי קונדומים. המשיכי את הגלולות כסדרן למרות הדימומים ומאמינה שבחזור הבא הדימומים יסתדרו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו