שאלה בנוגע לגלולות פליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לגלולות פליים
    גל
    21/09/2013

שלום רב, אני נוטלת גלולות פליים למניע הריון. לקחתי את הגלולות למשך חודשיים רצוף כדי לדחות את המחזור ולא עשיתי הפסקה. הפסקתי לקחת את הגלולות לפני 3 יומיים וקיבלתי את הוסת ביום השלישי להפסקה. השאלה שלי היא מתי אני מתחילה לקחת שוב את הגלולות? האם אני סופרת שבוע ממתי שהפסקתי לקחת את הגלולה או שבוע מאז שקיבלתי את הוסת ואז מתחילה לקחת שוב?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע לגלולות פליים

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע לגלולות פליים - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    21/09/2013

השאלה שלי היא מתי אני מתחילה לקחת שוב את הגלולות?

===ביום הראשון של המחזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי7

גל
    21/09/2013

הרי כול 21 ימים עושים הפסקה של שבוע שבו לא נוטלים את הגלולה ורק לאחריה ממשיכים לקחת את הגלולה. השאלה שלי היא אם הפסקתי לקחת את הגלולה לאחר חודשיים רצוף שבו נטלתי את הגלולה וקיבלתי את המחזור יומיים אחרי שהפסקתי לקחת את הגלולה. מתי אני אמורה להתחיל לקחת שוב? אני יודעת שיש את ההפסקה של ה7 ימים אבל אני מתחילה לספור את ה7 ימים האלו מיום ההפסקה או לאחר יומיים שבעצם אז קיבלתי את המחזור ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם הבנתי נכון..

שלי
    21/09/2013

אני גם לוקחת פליים ואת צריכה לקחת את הגלולה ביום הראשון של המחזור. אם עד עכשיו לא עשית אף הפסקה חודשיים, אז נראה לי שפשוט תתחילי מהתחלה כדי למנוע תקלות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו