צריבה בפתח הנרתיק בגלל קונדום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה בפתח הנרתיק בגלל קונדום
    מאמא תרזה
    26/09/2013

שלום.
    אני בת 20, מקיימת יחסי מין עם בן זוג קבוע כבר חודשים רבים, שנינו נבדקנו ואיננו סובלים ממחלת מין כלשהי (וגם לא מאף מחלה אחרת המועברת במין).

אנחנו משתמשים בקונדום באופן קבוע אבל לא מההתחלה, כך שבהתחלה הכל בסדר גמור ואז לקראת הסוף כשחבר שלי שם את הקונדום מתחיל לצרוב לי מאוד בזמן הסקס ואני רק מייחלת שזה ייגמר. הצריבה ממשיכה עוד שתיי-שלוש דקות גם לאחר שכבר סיימנו, ואז עוברת לחלוטין.
    חשוב לי לציין שהעניין הזה התחיל רק לפני יומיים לערך, לפני כן לא הייתה שום בעיה עם הקונדומים.
    בנוסף אני באמת לא חושבת שמדובר באלרגיה ללטקס גם כי זו ממש לא הפעם הראשונה שאנחנו משתמשים בקונדום וגם כי אני נוהגת לשים כפפות לטקס ואין לי שום צריבה ושום תגובה אלרגית.

מה זה יכול להיות?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צריבה בפתח הנרתיק בגלל קונדום - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/09/2013

לא ברור, צריכה לפנות לבדיקת רופא נשים לשלול יובש או דלקת מקומית. נסו למרוח על הקונדום הרבה ג'ל סכוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו